Monday, October 26, 2009

Monday Bluesss......

10.20am :arini rasa macam tenang aje walalupun pg td agak kalut time nk g keje...tggu bas pun bas penuh, xberani nak berdiri tepi tangga...nasib baik ade bas sampai lg xlama pastu...isnin mmg sgt blues...so far aku bleh buat keje dgn aman...HARAPAN hari ini : biarla senyuman tu jadi kawan aku sampai akhir hayat....hari isnin slalunya hari aku reset diri....lalalalala....

hmmmm dah kul 12.11...aku dahpun balik dari tapau nasi...jap lg nk makan la...lapar rasa...blues xabis lagi...arini nak bercakap pun malas...bukan bad mood tp ntah dah lama dah xrasa malas cmni....mungkin ni tandanye aku dh bleh duduk kt tmpat baru ni la kot....ape pun aku xkaco org k....

so gara2 ke-blues-an monday nih,skang aku tgh edit2 gamba raye....kurang terjana lak idea mengedit nih....ni je la yg aku baru buat...kang sambil2 wat keje aku edit la lg yg lain
saksikanla.....























No comments:

Post a Comment